OM OSS

OM OSS

Sportsgym Örnsköldsvik är ett företag i friskvårdsbranschen som erbjuder ett modernt träningsutbud i motiverande miljöer. Vår primära målgrupp är kvinnor och män som gillar att umgås i en trevlig social miljö, där inte träningen fokuseras på storleken av musklerna. Naturligtvis arbetar vi aktivt mot doping och tar därför ett klart avstånd från alla dess former.

VÅR DOPINGPOLICY

Riksidrottsförbundet liksom Sportsgym Örnsköldsvik tar avstånd från alla former av doping. Den som gör sig skyldig till doping riskerar att bli avstängd från all idrottslig verksamhet i två år.

Hos Sportsgym Örnsköldsvik tränar människor av olika skäl. Det kan vara för att rehabilitera sig efter en skada, stärka vissa muskler för att undvika belastningsskador eller för att få en starkare och snyggare kropp. Vi välkomnar alla, oavsett vilket motiv man har att träna. Däremot säger vi nej till den som vill använda sig av otillåtna dopingpreparat och även den som försöker sälja otillåtna medel inom vår verksamhet.

Läs gärna mer om dopning och riskbruk på mobilisering »

VÅR POLICY GRUNDAR SIG PÅ FÖLJANDE:

  • Det är farligt att dopa sig! Det strider mot medicinsk etik och är förenat med stora hälsorisker för individen.
  • Det är olagligt att dopa sig. Att hantera eller inta förbjudna preparat är enligt svensk lag förbjudet och kan ge upp till två års fängelse.
  • Skulle någon bli ertappad hos oss skulle det, förutom straff enligt svensk lag, innebära att personen blir avstängd från träning hos oss i minst två år. Ser eller hör du något som liknar användning eller distribution av dopingpreparat på vår anläggning, vänligen ta kontakt med våra instruktörer eller platschefer.

PRESS OCH MEDIA

Här kan du ladda ner Sportsgym Örnsköldsviks logotyper.

KONTAKTA OSS

E-post: info@sportsgym.nu
Telefon: 070-328 23 60 (vardagar 9-18)

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK